helen door creativiteit

Allereerst zal ik mijzelf even aan u voorstellen.
Mijn naam is Ank Stevens, ik ben getrouwd met een lieve man en heb twee getrouwde kinderen.
Pas op latere leeftijd heb ik “de Heer” mogen leren kennen. Hij is mijn Redder en Verlosser in mijn leven geworden.
Schilderen is een talent en gave dat ik van Hem heb mogen ontvangen maar is ook tegelijkertijd mijn passie. Schilderen doe ik al 20 jaar en ik zie dat ik daar elke keer weer in mag groeien.
In die 20 jaar heb ik met regelmaat workshops bij diverse kunstenaars gevolgd om inspiratie op te doen en mij verder te bekwamen in het schilderen. Ook heb ik binnen een schildersvereniging veel van, maar ook mét elkaar geleerd en heb ik mijn talent daardoor steeds verder heb kunnen ontwikkelen.

Waarom, zal je nu misschien vragen, wil ik nu “helend” schilderen geven. In het verleden heb ik zelf te maken gehad met een eetstoornis. Schilderen heeft toen bij de verwerking hiervan helend gewerkt. Uit ervaring heb ik ontdekt dat, door het schilderen HIJ mij geleerd heeft, alle dingen die me bezig hielden en houden moest loslaten, zodat Hij door mij heen kon werken, waardoor er ruimte kwam om niet alleen met mijn hoofd maar juist met mijn hart, de verf, potlood of pastelkrijt op papier of doek te zetten.

Deze mooie ervaringen en mijn schilders passie wil ik dan ook heel graag delen met anderen zodat ook zij door HEM kunnen worden bemoedigd, gesterkt en geheeld. Hij is de grote overwinnaar. Hij geeft ons vrijheid.

Vrij om te leven daar kan ik me dan ook volledig bij aansluiten. Want vrij om te leven is Gods verlangen voor ons. Met die wetenschap en met mijn ervaringen wil ik samen met Hem mensen helpen om doormiddel van schilderen te helen in hun hart en denken. Om weer vrij te kunnen leven.

Een hartelijke groet en misschien mogen we elkaar ontmoeten.
Ank Stevens

helendschilderen.nl
info@helendschilderen.nl