tarieven

De coachinggesprekken bij Vrij om te leven worden niet vergoed via de zorgverzekering. Wat Vrij om te leven je biedt is de mogelijkheid om je eigen ‘pakket’ te kunnen samenstellen. Een pakket dat past bij jouw hulpvraag en jouw budget. 

Individuele sessies  

- Kennismakingsgesprek (45 min.) - € 25,00
- Uurtarief - € 57,50
- Anderhalf uur - € 77,50
- Skypemoment, half uur - € 35,00 
- Skypemoment heel uur - € 57,50  
- Belmoment, 45 minuten - € 35,00
- Belmoment na 17.00 uur krijgt een toeslag van € 15,00 

bijzondere sesies

Vrij om te leven wil ook graag gesprekken aanbieden ‘op maat’. Dat betekent dat er gesprekken kunnen plaatsvinden die buiten de kantooruren vallen. ’s Avonds dus, of al vroeg in de morgen. Een bijzonder aanbod is de ‘Vroege ochtendsessie’ (alleen vrouwen). Wat denk je er van om ’s morgens om voor 08.00 uur in de polder te gaan wandelen - in alle rust en stilte – en je zo voor te bereiden op de dag en de zorgen van de nacht los te laten.

Of juist ’s avonds om 21.00 uur, om de dag door te spreken, je dag af te sluiten en je voor te bereiden op de nacht. (alleen vrouwen)

- Uurtarief bijzondere sessies – € 80,00
- Anderhalf uur - € 105,00

Helaas moeten de helft van de kosten in rekening worden gebracht, wanneer u zichzelf binnen 24 uur voor een individuele sessie of bijzondere sessie afmeldt.

Daarnaast biedt Vrij om te leven ook gelegenheid om een volledige dag aan de slag te gaan. (Eventueel uit te breiden naar 2 dagen). Voor meer informatie, neem contact op met Vrij om te leven. 

tarieven eetclub 121

De bijeenkomsten van Eetclub 121 worden over het algemeen bij deelnemers thuis gehouden en hebben daarmee een informeel karakter. De bijeenkomsten zijn kleinschalig, laagdrempelig, persoonlijk en bieden een veilige setting om ervaringen te delen. (Onder Eetclub 121, ‘Praktisch’, lees je een ervaringsverhaal).

De frequentie van de bijeenkomsten vindt plaats in afstemming met de deelnemers. Het aantal deelnemers voor een Eetclub 121 zijn minimaal drie en maximaal vijf.

• Een bijeenkomst van Eetclub 121 duurt zo’n twee uur en kost € 27,50 per deelnemer per keer, exclusief vergoeding reiskosten coach.

Eetclub 121 maakt gebruik van een werkboek. Prijs: € 25,00 (niet verplicht). Dit jaar hoopt het werkboek in hard copy uit te komen, dan wordt aanschaf wel verplicht. De prijs daarvan is nog niet duidelijk.  

Helaas moeten de helft van de kosten van de bijeenkomst en reiskosten in rekening worden gebracht, wanneer u zichzelf binnen 48 uur voor een bijeenkomst afmeldt. 

bijzondere sesies

In het kader van Eetclub 121 is het ook mogelijk om een 2- of 3daagse sessie af te spreken met de mogelijkheid tot overnachting. (‘Hutje op de hei’). Voor meer informatie, neem contact op met Vrij om te leven.

betalen in termijnen

Als de kosten een probleem vormen dan is de mogelijk om in termijnen te betalen bespreekbaar. Neem hiervoor contact op.