Op 9 november 2019 organiseert Vrij om te leven wederom een TOV – event. Met dit event wil Vrij om te leven mensen die worstelen met eten, een verslaving of een burn-out een plek en tijd bieden van bemoediging. Het is een moment om te ontvangen van wat God je wil geven door mooie muziek, studie, inspiratie en gebed. Vorig jaar kon je genieten van de wat de hoofdspreker Jorieke Fredrikze deelde over haar eigen leven en de muziek van Lev. Dit jaar zal Nelleke de Wit uitdelen van haar kennis en inzichten en zal Heartbeat Worhip ons meenemen in aanbidding. 

Er zullen die middag drie seminars worden gegeven door: 
Pieter Zwart – hij geeft een seminar over de struggles van het leven: over vallen, opstaan en weer doorgaan.
Uitgedaagd door het leven, met zijn ups en downs', dat is het thema voor dit TOV-event. In september 2014 kreeg ik, als donderslag bij heldere hemel, te maken met een serieuze 'down'. Ik kreeg namelijk een acute hartstilstand. Na een succesvolle reanimatie bleek in de periode die volgde dat de hartstilstand zijn sporen na had gelaten. Ik kon niet meer normaal functioneren en werd al snel voor 50% arbeidsongeschikt verklaard. Dit duurde totdat ik, na een bovennatuurlijk ingrijpen van God, weer volledig kon functioneren.
In de fase van ziek zijn heb ik veel lessen geleerd rondom omgaan met angst, identiteit en vasthouden aan God. Daarnaast heb ik diepere openbaring ontvangen over het Vaderhart van God en de kracht van 'bidden in de Geest'. Ik zal hier verschillende dingen uithalen om te delen zodat je er van kunt leren of anders op zijn minst bemoedigd zult worden door de liefde van God en een getuigenis van Zijn wonderwerkende kracht. 

Elisabeth van Zijl – over leiding geven aan gevoelens en emoties; 

Heartbeat Worship – zij zullen door middel van muziek en uitleg ons meenemen in het schuilen en rusten bij Jezus. 

Waar?

Scholengemeenschap de Goudse Waarden 
Kanaalstraat 31
Gouda  

Er is voldoende parkeerruimte op het parkeerterrein naast de school en in de straten om de school. 

Aanvang: 12.30 uur tot 17.30 uur 
De zaal zal vanaf 11.45 uur open zijn. Er is gelegenheid je meegebrachte lunch te nuttigen onder het genot van een kopje koffie of thee.  

Aanmelden TOV Event 2019

Totaal: € -
Nelleke de Wit (1980) is getrouwd met Marco de Wit. Samen hebben ze een zoon en een dochter. De van oorsprong bestuurskundige en bedrijfseconoom werkte jaren op het gebied van bedrijfsvoering in de zorg. Na een burn-out gooide ze het roer om en ging ze tijdelijk verder als zelfstandig interimmer en adviseur in de zorg. Na zich te hebben omgeschoold tot personal coach, startte ze eind 2015 haar eigen coachpraktijk, waar ze vrouwen coacht in de zoektocht naar hun roeping. Eind 2017 lanceerde ze samen met Carianne Ros het concept Powervrouwen. Hun gezamenlijke missie is om christelijke vrouwen te inspireren om hun roeping te leven, vanuit Gods kracht. Aan de hand van hun exclusieve POWER-formule trainen ze christelijke vrouwen in persoonlijk leiderschap en het vinden van hun persoonlijke roeping. Dit doen zij onder meer door het bouwen van een online community, het organiseren van events en het ontwikkelen van (deels online) trainingen. Ondertussen hebben ze honderden vrouwen getraind op basis van hun formule. Meer info:  www.vrouwen-met-power.nl 
Pieter en Kyra Zwart hebben samen de (interne) Bijbelschool Foundation 4 Life opgericht en geven daar leiding aan. De Bijbelschool is voor jongeren van 16 tot 22 jaar. Zij kregen in 2000 een droom van God om deze school te starten en hebben dat in gehoorzaamheid gedaan. Ze hebben in de jaren dat de school bestaat geweldige ontwikkelingen gezien in de levens van de jongeren. Pieter coacht, geeft les, spreekt, en wil graag bemoedigen en aanmoedigen om jet God op reis te gaan. Meer over Foundation 4 Life lees je hier: https://foundation4life.nl/
Elisabeth van Zijl (1966) is getrouwd met Ad en is moeder van drie kinderen. In 2012 startte ze haar eigen hulpverleningspraktijk als cognitief gedragstherapeut en creatieve therapeut. In 2017 werd dit een praktijk die zich vooral ging richten op mensen met een eetstoornis of verslaving. Eind 2016 verscheen haar eerste boek ‘Vrede met jezelf, als eten je leven beheerst.’ Een boek waarin zij haar weg en herstel van de eetstoornis beschrijft, uitleg geeft over het ontstaan van eetstoornissen en wat de Bijbelse weg van herstel is, maar dat eigenlijk helemaal niet over eten gaat. Elisabeth leert dat herstel en verandering van gedrag altijd van binnenuit komt. Een eetstoornis of verslaving komt eigenlijk altijd voort vanuit pijnlijk denken en een pijnlijk hart. Het is haar verlangen om vanuit de psychologie en de Bijbel mensen te begeleiden in het herstel van denken en hart om zo het leven van vrijheid te kunnen leven dat Jezus voor ons heeft bewerkt. De naam van haar praktijk luidt dan ook “Vrij om te leven’. Naast individuele begeleiding via haar praktijk begeleidt ze ook mensen in groepsverband via Eetclub 121, waarvan er 11 in Nederland zijn.
Heartbeat Worship wil graag eenheid en intimiteit met Jezus brengen, waar zij ook komen. Dat mogen zij doen als ‘muziektak’ van Heartbeat Nederland op allerlei plekken. Heartbeat ziet zichzelf niet als één band, maar als een heel team van aanbidders. Heartbeat heeft ervaren worshippers, maar ook jongeren die getraind worden, coaches en een team van songwriters. Tijdens alle activiteiten van Heartbeat (weekenden, events, Transformed meetings) leiden zij de aanbidding. Verder houden zij trainingsdagen en mogen ze bands en aanbiddingsteams van kerken coachen. Ook spelen ze door het hele land binnen verschillende kerken en evenementen, het liefst voor jongeren! Maak kennis met Athalja van Heartbeat worship: https://cip.nl/cip+/72015-athalja-barneveld-kwetsbaar-zijn-is-toelaten-dat-je-breekbaar-bent